Zyxel Access Point

28-02-2022 09:15
Zyxel Access Point

Zyxel Access Point

Erişim noktası anlamına gelen Access Point, hâlihazırda ağ yapısının erişimini yükselten ya da kablolu internet bağlantısını kablosuz bağlantıya da açabilen donanımlardır. Genelde modemle karıştırılsa da kullanım amaçları tamamen farklıdır. Access Point, hâlihazırda çalışan modemin internetini kablosuz internet bağlantısına dönüştürerek erişim potansiyelini ve kablosuz internet hızını arttırır. Access point kurulumunun yapılabilmesi için Ethernet kablosu ile kablolu bir modeme bağlanarak Wi-Fi sinyalinin çevreye dağıtılması gerekir. Access point genelde ofis veya büyük iş yerlerinde kablosuz erişimi güçlendirmek için kullanılır.

Access Point alınırken anten çekim gücü, kablosuz standartlar, çıkış gücü, frekans değerleri gibi teknik veriler çok iyi analiz edilmelidir. Alınacak Access Point ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor olmalıdır. Bu cihazlardan maksimum verimi alabilmeniz için doğru ürünün tercih edilmesi ve alınan ürünün doğru konumlandırılması da çok önemlidir. Zira doğru konumlandırılmamış bir Access Point’te, uzaklık sebebiyle erişim problemi yaşanacak ve cihazın bağlanmış olmasının bir anlamı kalmayacaktır.

Access Point ihtiyacınız varsa sektörün lider firması olan Zyxel Access Point ile ilgili tarafımızdan bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.