Zyxel Firewall

28-02-2022 09:09
Zyxel Firewall
Zyxel Firewall

Özellikle ofis işletenler, bilgisayarında finansal veya kişisel veri bulunduranlar mutlaka Firewall kullanmalıdır. Firewall, çok katmanlı ağ koruması çözümü sayesinde sizi siber suçlara ve tehditlere karşı %100 koruyacak tek ürün olabilir. Günümüzde en çok karşılaşılan hack türü olan fidye virüsünü bilmeyen yoktur. Hackerlar, güvenlik zafiyeti bulunan bilgisayarlara sızar, içerdeki verileri çalar ya da kitler ve veri sahibinden fidye ister. Fidyeyi alamaması hâlinde bilgileri dışarı sızdırmakla veya silmekle tehdit eder. Bu tarz bir durumda kişinin istenen fideyi ödemekten başka fazla bir çaresi yoktur. Yapılan işlemler Offshore şeklinde gerçekleşti ise siber suçla mücadele ekipleri suçluyu bulamayabilir.

 

Bu tarz durumlarla karşılaşılmaması adına, tüm kullanıcılar Firewall kullanmalıdır. İçerik filtreleme, şüpheli ağ bağlantılarını önleme sistemi, antivirüs ve daha onlarca özellik bulunduran Zyxel Firewall, tek cihazla tüm siber güvenlik önlemlerini sizlere sunuyor.

Tüm network sektörüne onlarca alanda ürün sunan ve Pazar payındaki liderliğini sürdüren Zyxel Firewall ürünleriyle ilgili detaylı bilgi ve fiyat almak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçin.

zyxel-firewall



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.